My Cart

Subtotal: DKK

View cart Checkout

About Us

 

Vi er

passioneret og professionel.

Vision

Morgendagens produkter, i dag.

Vores vision indebærer, at vi skal være de hurtigste på markedet – både til at sende nye produkter ud og se nye muligheder.

Visionen blev dengang formuleret ud fra ønsket om at beskrive det drive, der er i komford som virksomhed: "Hvordan er komford nået dertil, hvor vi er i dag?" og "hvordan er vi blevet så store og så gode til det, vi laver?" Vores vision er derfor en daglig påmindelse til vores medarbejdere om, hvad vi gør godt og kan være stolte af – og at vi fortsat skal følge denne kurs.

Mission

"Vi er passionerede og professionelle købmænd, der sikrer vores kunder produkter og service i verdensklasse, lynhurtig levering og nem adgang til markedets største udvalg til attraktive priser"

Ligesom visionen omfatter komfords mission, hvem vi er som virksomhed, og hvad vi gør – ikke hvordan vi vil være, eller hvor vi vil hen. Missionen at være gode handlende er en integreret del af komfords arbejdskultur og vores overordnede strategi.

Historie

Startup storytelling har taget en ny drejning med lanceringen af ??en ny webshop. Denne webshop giver en unik shoppingoplevelse, der giver kunderne mulighed for at følge en historie, mens de gennemser og køber varer. Forskellige historier fortælles gennem genstande, temaer og oplevelser. Det er en frisk, interaktiv måde at shoppe på, der engagerer kunder og skaber en meningsfuld forbindelse. Fra klassiske fortællinger til morgendagens oplevelser lægger webshoppen grundlaget for fremtidens historiefortælling.

storytelling har taget en ny drejning med lanceringen af ??en ny webshop. Denne webshop giver en unik shoppingoplevelse, der giver kunderne mulighed for at følge en historie, mens de gennemser og køber varer. Forskellige historier fortælles gennem genstande, temaer og oplevelser. Det er en frisk, interaktiv måde at shoppe på, der engagerer kunder og skaber en meningsfuld forbindelse. Fra klassiske fortællinger til morgendagens oplevelser lægger webshoppen grundlaget for fremtidens historiefortælling.

Information

Komford Smedegade 51 4200 Slagelse Danmark

komford Business

Vi er altid klar til at modtage forespørgsler om komplekse løsninger eller blot et større antal af de samme varer inden for fx bærbare computere, desktops, skærme, printere, telefoner, netværk og servere osv. Vi undersøger muligheden for mængderabat, og vender tilbage med vores skarpeste tilbud.